How istanbul petek servisi can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Kombi Radyatör petek temizleme bakım ve tamir işlerinizi itina ile ve %100 müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız

Kullandığımız kimyasal ithaldir. Her Petek ayrı ayrı yıkanır yapılan işlem göz boyama değil müşteri memnuyetidir

Piyasada 70 tl – 100 tl aralığında fiyat verenlere dikkat edin. Petek temizliği bu fiyatlara yapılacak işlem değildir, paranızı çöpe atmayın. En etkili ve kaliteli petek temizliği için firmamızı tercih edin.

You are using a browser that won't supported by Fb, so we've redirected you to definitely a less complicated version to provde the most effective encounter.

uzun yıllardır petek ve kombi temizliği yapan kurumsal firmadır. Peteklerinizde ısı kaybı yaşıyorsanız, bizimle iletişime geçin, evinizi kirletmeden kombi ve peteklerinizi temizleyelim.

Tesisat eski ve zamanla özellikle demir olanlarında paslanmadan ötürü tıkalı olabilir. Şimdi bazılarınız o kadar eski tesisatlar var mı? diye soracak evet var maalesef ekonomik sıkıntılar istanbul petek servisi sağlıksız tesisatın var olmasına neden olmaktadır.

Tüm daire müstakil ev işyerlernizde profesyonel olarak ilaçlı ve makinalı olarak peteklerinizi kombiniz ısı pompanızı ve her türlü sıhhi tesisat işlerinizi yerinizde yapıyoruz.

It looks like you had been misusing this attribute by heading far too rapid. You’ve been quickly blocked from using it.

Petek temizliği yapılırken kalorifer tesisatına veya kombiye zarar vermesi mümkün değildir. Ekiplerimiz temizlik işlemine başlamadan önce gerekli bütün tedbirleri almaktadır. Gerekli tedbirler alındıktan sonra tesisat temizlenmeye başlanır.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla petek servisi işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Tıkalı olan kalorifer boruları ancak petek temizliğinden sonra verimli hale gelmektedir. Sizde düzenli petek temizliği yaptırın ve ısınmayan petekleriniz ısınmaya başlasın.

Pateklerinizi istanbul petek servisi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından 1 saat icerisinde yıkanır içindeki ısınmasını önleyen tortular yok olur

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

istanbul petek servisi Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını petek servisi sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page